Перевезення вантажів

Перевезення вантажів
Перевезти невеликий вантаж в короткі терміни — що може бути простіше для нашого вантажного автотранспорту вантажопідйомністю до 3 тонн? Практика показує, що саме такі вантажоперевезення — 3 тонни і менше — користуються особливим попитом, тому компанія «vp.lviv.ua» приділяє пильну увагу вантажному транспорту для вирішення таких постійно виникаючих завдань. Вантажні перевезення у Львові та області тут пропонуються на вигідних умовах.

У яких випадках варто замовити автотранспорт вантажопідйомністю до 3 тонн? Маневрені малотоннажні автомобілі прекрасно справляються з будь-якими завданнями в межах міста, тому їх замовляють для організації невеликих квартирних, дачних або офісних переїздів. Вантажні автомобілі «Газель», Mersedes Sprinter, Iveco і інші затребувані також для перевезення великої побутової техніки та інших великогабаритних предметів інтер’єру, наприклад, піаніно. Вони підійдуть також для транспортування невеликої кількості будівельних матеріалів, доставки продуктів харчування на великі об’єкти і іншого вантажу ємністю до 10-15 м3. Чому вигідно замовляти вантажоперевезення 3 тонни у нас?

Компанія vp.lviv.ua добре орієнтується на ринку послуг вантажоперевезень і формує автопарк виключно з динамічних і високопродуктивних машин малої, середньої і великої вантажопідйомності. Для здійснення вантажоперевезення 3 тонни і менш ми завжди запропонуємо оптимальний вид транспорту, при цьому вартість послуги буде доступною, оскільки ви використовуєте тільки корисний об’єм автомобіля.

Будь автотранспорт вантажопідйомністю до 3 тонн відрізняється маневреністю і високою швидкістю доставки. Для такого автомобіля не важко заїхати на малогабаритний склад або проїхати по вузькій вулиці. У нашому автопарку знайдуться автомобілі для вирішення будь-яких завдань — тентові бортові, ізотермічні і навіть рефрижератори для здійснення вантажоперевезення вагою 3 тонни і менше в умовах заданого температурного режиму.

Залежно від виробничої необхідності ви можете підібрати корисний об’єм кузова, щоб не переплачувати за невикористане простір: ми пропонуємо автомобілі з корисним об’ємом від 3 до 16 м3. При цьому транспортна компанія «vp.lviv.ua» постійно працює над розширенням автопарку, щоб мати можливість виконувати всі замовлення за викликом вантажного транспорту, будь то перевезення рефрижераторами або доставка холодильних установок.

Якщо періодично у вас виникає необхідність перевезти відносно невеликий вантаж, а бюджет при цьому не дозволяє обзавестися власним транспортом, замовте вантажоперевезення вагою 3 тонни і менше у нас — в компанії, тому що це зручно, швидко і недорого.