Для яких машин підійдуть біксенонові лінзи?

Газорозрядні освітлювальні прилади користуються великою популярністю серед сучасних водіїв. Вся справа в тому, що це більш безпечні та надійні елементи, які здатні радувати свого власника на протязі довгого часу.

При цьому слід відзначити, що особливою популярністю також сьогодні користуються біксенонові лінзи. Вони забезпечують більше світла, а також вважаються абсолютно безпечними для людського ока.

Давайте із вами з’ясуємо, для яких транспортних засобів можна використовувати біксенонові лінзи, а також які задачі стоять перед цими елементами.

Перш ніж підбирати якісь пристрої для власного авто, необхідно спочатку розібратися із конструктивними особливостями фар. Справа в тому, що вони можуть суттєво відрізнятися. Наприклад, в оптиці, яка оснащується двома лампами для дальнього та ближнього світла в окремому порядку, необхідно монтувати ксенонові лінзи. Але якщо за різні режими освітлення відповідає один пристрій, тут безумовно необхідно встановлювати білінзи.

Тепер давайте розбиратися із основними функціями лінчованої оптики

  1. По-перше, лінзи здатні правильно та рівномірно розподілити світловий потік. Справа в тому, що тут передбачена наявність спеціального автокоректора, за допомогою якого настроюється кожен окремий елемент. Також при повороті лінзи мають здатність провертатися в залежності від положення транспортного засобу. Таким чином, повністю виключиться ймовірність виникнення сліпих зон. При пересуванні верх, білінзи мають здатність опускатися до низу. Саме це повністю виключає можливість осліплення інших учасників руху.

  2. По-друге, лінзована оптика якісно фокусує світло. Таким чином, освітленні стає ціле направленим та сфокусованим. В цьому випадку світловий луч видається у необхідному місці.

  3. По-третє, лінзи біксенона забезпечують однорідність освітлення. Саме це і дозволяє із легкістю використовувати такі лінзи в авто, які повністю виключають ймовірність осліплення інших водіїв.

В момент вибору біксенонових лінз для автомобіля, необхідно звернути особливу увагу на їх тип. Справа в тому, що тут існують штатні та універсальні прилади, які можуть встановлюватися на відповідні машини. Якщо казати про штатні лінзи, вони підходять лише для тих автомобілів, які мають відповідний встановлювальний розмір. А ось що стосується універсальних приладів, вони здатні значно покращити рівень освітлення у любому автомобілі.

Крім всього доведеться правильно підібрати лінзи по цоколю. Кожен окремий оптичний пристрій в автомобілі має окреме посадочне місце. Тому непідходяща лінза просто не зможе виконувати свої функції.